Stort juleshow i weekenden

ESBJERG – På lørdag og søndag blænder pinsekirken i Esbjerg op for et stort juleshow med masser af medvirkende, god musik og eksotisk dans.

Sangerinden Bebiane Bøje medvirker i juleshowet

Showet tager udgangspunkt i Jesu fødsel, men der er også afstikkere helt tilbage til Adam og Eva og verdens skabelse.
Blandt de medvirkende er den afrikanske koncertsangerinde, Lydiah Wairimu og den danske sangerinde Bebiane Bøje, der netop nu er aktuel med en jule-cd. Flere af kirkens medlemmer stammer fra andre lande og vil give smagsprøver på deres eksotiske danse i traditionelle dragter. Foruden dans og musik består showet af drama, billeder og videoklip, og der er både noget moderne og noget klassisk.
– Vi har syet over 30 kostumer til de børn og voksne, der er aktive på scenen. De fleste er amatører, men der er også enkelte professionelle musikere og sangere, siger én af arrangørerne, Ulla Kusk, til frikirkenet.dk.
Showet opføres både lørdag og søndag i kirken.
– ole