Et rigt og velsignet liv

Aase og Per Weber takkede afAlle, der kender bare det mindste til Ordet & Israel, vil vide, at der er tale om Aase og Per Weber, der i sommer efter 42 års tjeneste for Ordet & Israel takkede af som fastansatte. Aase og Per har været en institution i sig selv. Når man har talt om Aase og Per, har man talt om Ordet & Israel – og omvendt.Aase og Per Weber giver selv udtryk for, at de har haft og har et rigt velsignet liv – som nu fortsætter i et aktivt pensionistliv, men de er ikke længere sekretærparret hos Ordet & Israel. I forbindelse med afskeden har Lohses Forlag udgivet deres biografi, der kort og godt hedder Aase og Per, men med undertitlen „Med Bibelen som vejviser“.
Biografien er skrevet af teologistuderende Peter Dahl, til hvem Aase og Per Weber har fortalt deres livshistorie. De har kendt hinanden siden deres tidlige ungdomsår, blev tidligt gift og blev i en ganske ung alder ansat som sekretærpar i Ordet & Israel. De indrettede foreningens kontor i deres eget hjem, og de kom til at leve et liv i fuldtidstjeneste. Familieliv, hobby og arbejde kom til at indgå i én stor helhed. Familien og tjenesten blev deres liv, og når folk spørger dem om, hvad deres hobby er, så kommer svaret med det samme: at prædike Guds ord og rejse til Israel.
Biografien handler naturligvis om Aase og Per, men den handler i lige så høj grad om Israel og om Guds udvalgte folk. Som læsere får vi lov til at tage del i mange rejseoplevelser fra Det Hellige Land, og dele af bogen kan næsten bruges som rejsefører for en rejse til Israel. Men det er også en bog, der viser Aase og Per som to mennesker, der tager Bibelen dybt alvorligt og lever på og af Ordet.
Gennem 42 år arbejdede Aase og Per Weber for, at kristne menigheder i Danmark må få Bibelens syn på Israel, og at det jødiske folk må få Bibelens syn på Jesus som Messias – og alle, der har fulgt Ordet & Israel gennem disse mange år, vil vide, at Aase og Per langt hen ad vejen er lykkedes med deres arbejde. Arbejdet har båret frugt, og Ordet & Israel er i dag en stor bevægelse med stor indflydelse, hvilket også fremgår af biografien.
Biografien er illustreret med en række sort/hvide fotos fra et langt og spændende liv.
Det er en varmhjertet bog, som vil glæde alle, der elsker Israel.

Peter Dahl:
Aase og Per
– Med Bibelen som vejviser
183 sider • 249,95 kr.
Lohse