Kendt iransk præst til Esbjerg

ESBJERG – Sidste uges profil på DR1, den iranske præst Massoud Fouroozandeh, er blevet en efterspurgt foredragsholder. Fredag den 20. januar fortæller han om sit liv ved et arrangement i Kvaglund Kirke ved Esbjerg.

Massoud Fouroozandeh

Massouds livshistorie udkom i efteråret i bogform, og på mødet i Esbjerg vil han også komme ind på beskrivelserne i bogen. Han voksede op i et muslimsk miljø i Iran, men flygtede til Danmark, hvor han i dag er kristen præst i den iranske menighed Mohabat.
Massouds livhistorie er ikke bare en gribende beretning om skiftet fra islam til kristendom, men også et vigtigt indlæg i debatten om religionsfrihed i det danske multireligiøse samfund.
Sognepræsten i Kvaglund Kirke, Jens Fischer-Nielsen, understreger, at mødet er åbent for alle, også folk med anden etnisk baggrund end dansk.
– ole