Konference om spirende kirker

KØBENHAVN – Englænderen Jason Clark er hovedtaler, når Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi (SALT) holder konference i Københavns Kulturcenter den 7.-9. marts.

Jason Clark

Jason Clark er koordinator for kirkenetværket „Emergent Church“ (på dansk: Spirende kirke) i Storbritannien og plantede i 1997 en „spirende“ menighed syd for London. I øjeblikket rejser han en del rundt i verden for at dele sine erfaringer med andre kristne, der overvejer at starte nye menigheder. På konferencen i København vil han tale ud fra hovedtemaet Evangelisation og spiritualitet i „emergent culture.“
På konferencen medvirker desuden Søren Østergaard fra Center for Ungdomsstudier og Religionssociologi (CUR), der sætter fokus på teenage-kulturen, og undervejs er det muligt at deltage i en række seminarer med SALT’s daglige undervisere.
SALT tager imod tilmeldinger frem til den 10. februar.
– ole