Netværkskonference i Kulturcentret

KØBENHAVN – Den internationalt kendte Colin Dye, der er seniorpastor i megakirken Kensington Temple i London, bliver det store trækplaster i en netværkskonference i Københavns Kristne Kulturcenter den 10. og 11. februar.

Colin Dye kommer

Colin Dye blev seniorpastor i Kensington Temple i 1991 og har siden da været involveret i kirkens vision om at plante satellitkirker. I dag har Kensington Temple et stærkt fokus på den såkaldte G12-model, der er discipelskab og træning af ledere via grupper. Colin Dye vil dele sine erfaringer med G12-modellen på konferencen i København.
Netværkskonferencen er for præster, ledere, mentorer, gruppeledere, gruppedeltagere og andre interesserede. Det er pinsekirkerne i København, Odense og Horsens, der står som arrangør.
Sol-