Inge og Hans Berntsen til Ukraine med hospitalsudstyr

Inge og Hans Berntsen nøjes ikke med bede for syge; de skaffer også brugt hospitalsudstyr fra Aalborg til Ukraine.Inge og Hans Berntsen har en særlig gave til at bede for helbredelse af syge. Den bruger de på møder overalt i landet, og de seneste år har de også været på rejser til Grønland, Færøerne, Phillippinerne, Frankrig og Ukraine.
I Ukraine har de hjulpet et forsømt børnehospital på fode med økonomisk hjælp, udover at de beder for børnene. Under Berntsens tidligere besøg har forbønnen bl.a. ført til, at intensivafdelingen på få dage blev tømt for syge børn.
I oktober havde de besøg af sygehusdirektøren m.fl. fra Børnehospitalet i Lviv. Gennems Inges frivillige arbejde på Aalborg Sygehus blev der etableret kontakt til overlægen på anestesiafdelingen, Per Thorgaard, og han tog mandag med til Ukraine for at se, hvordan sygehuset i Aalborg kan hjælpe med udstyr, der ikke længere skal bruges herhjemme.
Henri.