Scandinavia åbner i Hong Kong

Forlaget Scandinavia åbner en afdeling i Hong Kong. Det er stifterne af forlaget, Tone og Jørgen Vium Olesen, der rejser til fjernøsten, hvor den nye afdeling skal betjene det voksende marked for kristen litteratur i bl.a. Kina.

Jørgen Vium Olesen

Stillingen som direktør for den danske afdeling overtages af den tidligere salgschef, Michael Berghof.
– Vi tror, det er godt for os at rejse fra Danmark, så Michael og de øvrige medarbejdere kan komme til at prøve kræfter med at udvikle virksomheden. Jeg har haft dette ansvar i snart 35 år og glæder mig til at slippe det og følge den videre udvikling lidt på afstand, siger Jørgen Vium Olesen til Domino.
Han kan glæde sig over, at det tilsyneladende er en sund virksomhed, han nu overlader til yngre kræfter. Sidste år endte forlaget med et overskud på 1,5 millioner kroner.
– ole