TobyMac Renovating – Diverse City

Så er der nyt fra DC Talk medlemmet Toby McKee-han.
Dette album er et remix af et tidligere udgivet album: „Welcome to Diverse City.“ Nu er sangene så udkommet i en „renoveret“ version. I et forsøg på at få remixene til at lyde mere naturlige er TobyMac gået i studiet for at genindspille en stor del af sangene. Dette har virkelig haft en positiv virkning.
Stilen på „Renovating – Diverse City“ er svær at fastsætte. Den er en blanding af hip hop, rock og R&B, som tilsammen giver en virkelig fed lyd. Numrene på albummet kan godt virke en smule ensformige, men de indeholder også enkelte originale idéer, som for eksempel sangen „inTRUding Again“, hvor Toby’s søn, Truett, medvirker, og d Dubb Remixet „The Slam“.
TobyMac’s tekster er ikke specielt dybe, men det kristne budskab kommer dog igennem i mange af sangene.
Jeg synes bestemt at albummet er værd at lytte til, så smut ned og køb det, hvis du synes, det lyder som noget for dig.
-Julia Sonne Volsgaard