Høj fart på forberedelser til Benny Hinn-besøg

Håb for dem, der endnu ikke har bestilt plads: Der er stadig få ledige pladser tilbage!Telefonerne gløder, og mandskabet arbejder på højtryk – men der er endnu få ledige pladser.

Asbjørn og Inger Kristiansen var ikke et øjeblik i tvivl om, at de skulle sige ja til at stå for Benny Hinn-konferencen

Der er status i hovedkvarteret for Benny Hinn-konferencen, der skal løbe af stablen den sidste weekend i april i Forum i København.
– Det går vældig godt, fortæller koordinator for konferencen Asbjørn Kristiansen.
– Vi modtager mange tilmeldinger både fra ind- og udland. Vi sidder her mange folk og taster disse glade mennesker ind.

Stor respekt for Hinn

Da Asbjørn og Inger Kristiansen i sin tid blev kontaktet af folkene fra Benny Hinns organisation, var de ikke lang tid om at sig ja til opgaven som koordinatorer.
– Jeg havde forinden set en dvd med Benny Hinn og Oral Roberts. Det greb mig helt vildt, fortæller Asbjørn Kristiansen.
Han blev især fascineret af en situation, hvor Benny Hinn siger til en lille pige i kørestol: I aften vil du blive helbredt!
– Det kolliderede med min opfattelse af sund fornuft. Du kan ikke love et barn sådan noget, fortæller han.
På dvd-en vises der, at pigen bliver helbredt, og hun løber rundt i salen med Benny Hinn. Det fik ham overbevist.
– Det er noget af det mest vilde, jeg har oplevet. Så ægte, fantastisk og ydmygt, hvor man tør være afhængig af Gud, siger Asbjørn Kristiansen om det, der overbeviste ham.

Stadig pladser at få

Tidligere på året var Asbjørn Kristiansen sikker på, at alle pladser hurtigt ville blive optaget. Men på grund af manglende personale og tekniske problemer har han nu godt nyt til dem, der gerne vil med: Der er stadig plads! – Vi ved, der er mange, der forgæves har prøvet at komme igennem på telefonerne. Vi kan kun anbefale, at de prøver igen, siger Asbjørn Kristiansen, der ikke kan skjule, at han glæder sig:
– Bare det at skulle synge ‘O, store Gud’ sammen med 8.000 andre samt et kæmpe orkester. Det glæder jeg mig meget til, siger Asbjørn Kristiansen.