Rejse tilbage til Noahs dage

Ta’ med Udfordringen på regnbue-rejse til det gamle ArmenienDet er en ‘pilgrimsrejse’ ud over det sædvanlige, når Udfordringen 27. august inviterer på læserrejse til det tidligere Armenien i Østtyrkiet.

Rejsens mål er Ararats bjerge i det tidligere Armenien, nu Tyrkiet, hvor Noahs Ark ifølge Bibelen strandede. Her får ‘pilgrimmene’ mulighed for at gå på selve ark-ruinen og høre de bibelske tekster fra Noahs dage.

Målet er nemlig selveste Noahs Ark i Ararats bjerge, som redaktør Henri Nissen vil udpege for deltagerne. Han har beskrevet jagten på arken i bogen og dvd’en „Noahs Ark – fundet igen?“
Lørdag den 11. marts er der en info-dag på Apostolsk Højskole i Kolding for alle interesserede, hvad enten man vil med på rejsen eller bare høre om jagten på Noahs ark. Her kommer også Gürkan Adali fra Istanbul, som er med-guide på rejsen. Han er kristen, tidligere muslim, og vil fortælle sin stærke livshistorie.