Benny Hinn i København

7.000 danskere og tilrejsende fra udlandet ventes til hvert af de tre møder i Forum med verdens mest kendte helbredelses-prædikant. Ca. 500 frivillige er involveret i arrangementet, bl.a. 300 sangere. Kampagnekontoret er blevet kimet ned af danskere, der i sidste øjeblik ville sikre sig adgangsbillet til de tre møder i Forum i København fra den 28.-30. april. Men mange har ringet forgæves, da de reserverede pladser allerede er revet væk.– Det er fremmed for mange danskere at skulle reservere, men det er nødvendigt til så stort et arrangement, hvor der også kommer folk fra udlandet til møderne.
De skal ikke rejse flere tusinde kilometer forgæves, siger koordinator af Benny Hinn-kampagnen i Danmark Asbjørn Kristiansen.
– Vi ville forfærdelig gerne kunne tilbyde alle adgang, men jeg er bange for, at der ikke er plads til alle dem, der kommer til at stå i kø udenfor Forum for at komme ind, selv om der er godt 7.000 siddepladser i Forum.
– Folk der har forudbestilt, skal sidde på deres plads to timer før mødets start, ellers bliver pladsen givet til en anden.
Der er reserveret 450 pladser til handicappede, siger Asbjørn Kristiansen, der sammen med sin kone Inger har arbejdet mellem 14-16 timer i døgnet for at få alle detaljer til at falde på plads inden den store kampagne.

Læs mere