Forværring af forholdene i Nordkorea

NORDKOREA – Mere end 560 flygtninge fra Nordkorea har fået hjælp af Dansk Europamission til at komme til Kina eller et tredje land, hvor de i dag lever under jorden.

Benjamin Bach opfordrer til forbøn for Nordkorea

Missionsselskabet vurderer, at forholdene i Nordkorea stadig forværres. Den almindelige nordkoreaner lever et hårdt liv i fattigdom og mangel på mad i et land med et brutalt fængselssystem. Det lykkes kun nogle få at flygte, og bliver de opdaget i et land som Kina, bliver de sendt tilbage. Desertører henrettes ofte uden rettergang.
Dansk Europamission deltager i global bedeuge den 19.-25. juni og afholder demonstration på Rådhuspladsen i København den 23. juni, hvor de opfordrer til at bede for Nordkoreas 20 millioner indbyggere og for landets præsident Kim Jung Il.
– Vi beder om, at Gud må undsætte vores brødre og søstre i Nordkorea, som i fængslerne udsættes for den mest bestialske behandling, siger missionssekretær Benjamin Bach.
– hb