Hundredvis helbredt i Forum

Mennesker stormede bogstavelig talt frem lørdag aften, da Benny Hinn opfordrede til at komme op på scenen for at fortælle om helbredelser på møderne i Forum i weekendenKøbenhavn – Udfordringens medarbejdere var på pletten under den verdenskendte helbredelsesevangelist Benny Hinns møder i Forum i weekenden, som omkring 20.000 mennesker fra ind – og udland fandt vej til.Avisens deadline var søndag, så reportagen er skrevet på baggrund af de to aftenmøder fredag og lørdag kl. 19.00 i Forum. Men allerede flere timer inden mødernes start summede det af liv og forventning fra de tusindvis af deltagere.
Mødernes højdepunkter var da Benny Hinn opfordrede mødedeltagerne til at tage imod Jesus Kristus, som deres personlige frelser, hvor der specielt lørdag aften stormede hundredvis af mennesker frem for at blive frelst. Under den sidste halvdel af møderne prædikede Benny Hinn om Jesus Kristus, som den store læge og befrier, hvorefter han bad en kollektiv bøn ud over salen.
Der var en enorm tilstedeværelse af Helligåndens kraft i salen. Og specielt lørdag kom hundredvis frem for at vidne om, hvordan de havde oplevet

Helligåndens Ild: Rigtig mange gik ud som et lys og faldt om, som denne mand, når Benny Hinn udløste Helligåndens kraft

Helligånden komme over dem, mens de stod nede på deres plads og den amerikanske helbredelsesprædikant bad på scenen.
Benny Hinn holder en eller to udenlandske konferencer om måneden, foruden konferencer i USA og daglige Tv-udsendelser på kristne Tv-kanaler.
I 2005 prædikede han i alt – ansigt til ansigt – til 21 millioner mennesker forskellige steder på jordkloden.
I det hinduistiske Indien fik han også mulighed for at tale til 800 parlamentsmedlemmer, højesteretsdommere m.fl. Og i verdens største muslimske land, Indonesien, blev han personligt inviteret af præsidenten.

Læs mere