Danskere giver gadebørn arbejde

CAMBODJA – Luthersk Missionsforening har igangsat et nyt undervisningsprojekt, der skal hjælpe gadebørn væk fra et usselt liv på gaden.Luthersk Missionsforening (LM) har netop udvidet indsatsen blandt fattige gadebørn i Cambodja. Det skete den 22. maj ved en officiel indvielse af et nyt undervisningsprojekt for unge i landets hovedstad Phnom Penh.
Projektet, der hedder ”Future”, ledes af Flemming Pedersen, der er missionær for LM i Cambodja. Formålet er at hjælpe 16-20-årige unge til at få et arbejde, typisk som tur-guider eller som motorcykel-taxakørere. Og ifølge Flemming Pedersen skorter det ikke på motivation.
– Det er nogle fantastiske unge mennesker, og jeg bliver igen og igen overrasket over den motivation, de viser for at deltage i dette projekt, siger Flemming Pedersen til bladet Tro og Mission.
-mbc