At miste et barn – født eller ufødt

Foreningen AGAPE har arrangeret en temadag for forældre, der har mistet et barn. Temadagen finder sted lørdag den 2. september i Foreningen AGAPEs bygninger i Silkeborg. Foredragsholderne er sognepræst Bjarne Hougaard, Hirtshals, og psykolog Bodil Kappelgaard, Århus.
Foreningen AGAPE ønsker at skabe et forum, hvor forældre, der har mistet et barn, får mulighed for at hjælpe hinanden.
Et kristent forum, hvor de kan dele deres erfaringer i en ramme af tryghed, omsorg og forbøn. Et forum, hvor alle spørgsmål er tilladte, og ingen følelser er forbudte.
Gennem oplæg og gensidig samtale og udveksling af oplevelser og erfaringer ønsker foreningen at give hjælp til at komme et skridt videre i sorgen over at have mistet sit barn. Kun forældre, som selv har mistet et barn, inviteres til dagen, så alle ved, hvad det er at miste. Nogle har mistet for længe siden, andre for kort tid siden.
Schwartz