Bager og forsker rejser til Tanzania som missionærer

Den 21. august rejser Lene og Ole Malmgaard til Tanzania som missionærer for Luthersk Missionsforening (LM).
I Tanzania skal Lene og Ole Malmgaard dels arbejde med litteraturmission og dels med servicefunktioner for LM’s øvrige missionærer og volontører i landet. De første fire måneder skal parret dog gå på sprogskole for at lære swahili, som er det sprog, man taler i Tanzania.
Ole Malmgaard er opvokset i Aalborg og er uddannet bager. De seneste 13 år har han arbejdet i et større håndværksbageri i Århus. Lene Malmgaard kommer fra Sønderjylland. Hun er kandidat i bioteknologi, har en ph.d. i medicinsk mikrobiologi og arbejder nu som forsker inden for virusinfektioner og immunrespons.
Lene og Ole Malmgaard er henholdsvis 34 og 35 år. De har børnene Cecilie, 11 år, Asbjørn, otte år, og Kristine fire år.