Danske unge holder sommerlejr for gadens børn i Honduras

HONDURAS – Det kirkelige volontørprogram IMPACT har sendt 19 unge til Honduras for at holde sommerlejr for de 450 børn på Børnehjemmet Emmanuel.I det fattige Mellemamerika har mange børn ikke mulighed for at komme på sommerlejr. Gennem bibelfortællinger, sport, leg og musik får børnene lov at udvikle de talenter, som livet på gaden ikke gav mulighed for. De 19 unge (17-32 år) skal indspille en lovsangs-cd med børnene. Cd’en, der i forsalg er solgt i 1000 eksemplarer og støttet af Dansk Musiker Forbund, skal hjælpe med at øge opmærksomheden omkring verdens 100 mio. gadebørn.
I hovedstaden Tegucigalpa skal teamet også bygge to huse for fattige familier i slummen og deltage i outreach og bespisning af gadebørn. Teamet består bl.a. af professionelle musikere, uddannede håndværkere og tidligere udsendte volontører. Teamets arbejde kan følges i en online dagbog på www.volunteer.dk.
Schwartz