Kirke inviterer til ’International Food Party’

Vestermarkskirken i Grindsted inviterer til International Food Party fredag den 18. august kl. 17.30.

Myinth Thein og datter fra Burma

En aften, hvor mange forskellige kulturer mødes omkring international mad, fest og farver.
Ved det første International Food Party deltog mere end 100 mennesker, og det var en stor succes.
Denne gang skal der grilles på terrassen, så arrangørerne håber på en dejlig og tør sommeraften. Fællesskabet om måltidet er det centrale i aftenen. Senere på aftenen er der forskellige korte indslag, små sketch og musikalske indslag, hvor bl.a. Inge og Olfert Nielsen spiller op til folkedans.
– I integrationsprocessen er det vigtigt at fokusere på det positive og lære hinanden at kende. Erfaringen lærer os, at langt de fleste nydanskerne kommer med positive værdier, kreativitet og et ønske om fællesskab. Som kirke arbejder vi konstant på en positiv integration af alle nydanskere uanset baggrund og årsag, og vi ønsker at bygge bro mellem mennesker og kulturer, række ud, skabe venskaber som en del af integrationen af byens nydanskere. Vi tror, at den bedste integration sker gennem venskaber, siger John Lorenzen, der er præst i Vestermarkskirken.
Der vil være mulighed for simultantolkning fra dansk til engelsk.