Enlige mødre og deres børn var inviteret på hotelferie

Over hundrede mennesker nød en uges hotelferie, da Frelsens Hærs første mor-barn-lejr i sommerferien blev holdt på Trinity Hotel- og Konferencecenter ved Fredericia.Godt 130 mennesker – den yngste to måneder, den ældste over 60 år – nød en uges hotelferie med udflugt til Legoland, tur til stranden, bålaften og mange andre aktiviteter, da Frelsens Hærs første mor-barn-lejr i sommerferien blev holdt på Trinity Hotel- og Konferencecenter ved Fredericia.
Baggrunden for denne gestus var, at Trinitys direktør, Hermann Christensen, ved en gudstjeneste hørte om, at kirkens præst var blevet kontaktet af en mor med tre børn, der havde mindre end 350 kroner at leve for hver 14. dag, når de faste udgifter var betalt. Det affødte ideen om at holde en familielejr, og det lykkedes at få Trinitys bestyrelse med på ideen.
Schwartz