Prøv igen

Dette nummer sendes også til mange tidligere abonnenter. Hvis du er én af dem, så læs her.Du har måske tidligere opsagt avisen, fordi du var uenig i det, vi skrev. Måske har vi skrevet for meget eller for lidt om noget. Det gør vi ind i mellem.
Men vi vil opfordre dig til at prøve avisen igen. Ikke blot, fordi vi gerne vil have flere abonnenter – men fordi avisen kan være en kanal for Guds velsignelser til dig, f.eks. i form af opmuntring, undervisning eller kontakt til andre.

Den åndelige puls: Enhver, der har øjne, kan se at moralen i Danmark går ned og de negative statistikker går op. Men ser du også, at Gud åbenbart er i gang med at forberede en enorm ny vækkelse og lede mange danskere til tro?
Det ser vi tegn på, og vi vil gerne fortælle dig om, hvad der sker – og hvad de andre medier ikke fortæller.

Nyheder: Du kan fortsat læse om, hvad der sker af nyt i alle mulige kirkelige sammenhænge. Det inspirerer!

Fælles identitet: Kristne lever ikke så adskilt mere i hver deres kirker og retninger, som før. Der er en stigende følelse af fællesskab på tværs. Tiden, hvor vi indbyrdes angreb og mistænkeliggjorde hinanden, er forbi. Presset fra den ikke-kristne verden får os til at samles om det vigtigste: Troen på Jesus Kristus, som giver os håb i en håbløs verden.

Vejledning: Vi vil bringe en række artikler med undervisning om at finde Gud. Også mange kristne har nemlig oplevet skuffelser i deres åndelige søgen. Måske i forhold til deres kirke, måske i forhold til Gud. Vi forsøger at tage fat på nogle af disse frustrationer – og finde vej ud af dem.
I dette nummer fortæller vi f.eks. om Matt Sorger. Hans erfaring er, at ”hemmeligheden er at vente længere” når det gælder om at opleve Guds nærvær. Måske har vi brug for at genopdage ”udholdende bøn”, faste og fordybelse?
Alt for meget ”kristendom” kører på et overfladisk plan, og så bliver man uundgåeligt skuffet. For skal vi opleve den dybe tilfredsstillelse i troen, så må vi også følge den seriøse vejledning, som Jesus selv gav os.
Den vil Udfordringen gerne formidle.
Prøv os igen.