Faderhuset vandt retssag

Den 28. august blev der afsagt dom i Østre Landsret i sagen mellem Ungdomshuset og frikirken Faderhuset.Østre landsret bekræftede dermed byrettens afgørelse og gav Faderhuset retten til bygningen på Jagtvej 69 i København.
Faderhuset købte bygningen af Human A/S i 2001.
Kendelsen betyder, at Faderhuset nu har rettens ord for, at de unge skal forlade huset.
I dagene efter domsafsigelsen er der kommet oplysninger om, at en endnu ukendt fond vil købe Ungdomshuset af den kristne menighed Faderhuset, så de kan give det til de unge. Det skulle være resultatet af et møde mellem politiske repræsentanter fra Københavns Kommune, Ungdomshuset og ukendte investorer, oplyser Politiken.
Men Faderhuset er ikke interesseret i et sælge bygningen, siger Ruth Evensen fra Faderhuset.