Til alle danskere…

I denne uge har stort set alle 2.3 mio. danske husstande modtaget et Eksklusiv kuponhæfte. Heri er der en helsides annonce for Udfordringen.Vi håber gennem et godt tilbud at få kontakt med mange nye læsere. Udover at ”forære” avisen væk til en meget billig pris, tilbyder vi også en af de mest autentiske Jesus-film på dvd/vhs – som gave ved hurtigt svar.
Formålet er i begge tilfælde at få det kristne budskab ud til moderne danskere. Vi har valgt temaet Tro, Håb & Kærlighed – som vi vil bringe en artikelserie om.
Som nævnt i sidste uges leder udspredes der meget negativt sludder om kristendom i medierne. Det må vi gå op imod på forskellige måder. I sidste uge indkaldte vi til et møde for kristne fra alle retninger den 2. december. (Se side 2)
Vi håber, at avisen og filmen også kan være med til at ændre nogle danskeres holdning. Vær med til at bakke fremstødet op. Fortæl andre om din avis og det gode tilbud. Og bed for dette forsøg på at nå danskerne – med det bedste, vi har.