Topchef tror på den lyse kristendom

Administrerende direktør Georg Sørensen fra Messecenter Herning har troen naturligt med i sit liv. Det fremgik af foredraget i Lemvig Kristne Center onsdag den 27. september.Den 47-årige direktør er vokset op i et troende kristent miljø, som han dog ikke kun havde lovord til overs for:
– Jeg har oplevet den fordømmende del af kristendommen, og jeg mener ikke, vi har ret til at fordømme hinanden. Det skal være den lyse side af troen, sagde Georg Sørensen.
Han beskrev sit nuværende forhold til Gud og kirken således:
– Jeg tror på Gud, men jeg har det sådan, at jeg ikke overrender ham i hans klubhus. I kender det selv: Har man et godt venskab og møder sine venner efter mange år, så snakker man sammen. Sådan har jeg det også med Gud. Man skal fri til at være sig selv.
Allan Høyer