It-mand og international pædagog på vej til Tanzania

Danmission har i samarbejde med Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling ansat ægteparret Tuja og Tomas Stæhr Berg fra Århus til at arbejde i Tanzania i godt to år. De rejser til Tanzania i februar 2007, hvor de begynder opholdet med fire måneders sprogskole.

Tomas og Tuja Stæhr Berg

Tuja er uddannet som international pædagog og har bl.a. taget kurser i interkulturel kompetence. Hendes erfaringer, uddannelse og efterfølgende arbejde som pædagog har gjort hende i stand til at arbejde med mennesker fra alle aldersgrupper og typer. Tuja får i Tanzania undervisningsopgaver på Kibeta English Medium Primary School (KEMPS), der også har en børnehaveklasse. Denne opgave skal sandsynligvis kombineres med andre opgaver.
Tomas er uddannet diplomingeniør i informations- og kommunikationsteknologi. I Tanzania skal han fungere som IT-konsulent for den Evangeliske Lutherske Kirke (ELCT) i Nordveststftet.
-nord