Der findes en skabelse

Den amerikanske fysiker og Nobelpris-modtager, George Smoot, talte om muligheden for intelligent design, ved uddelingen af dette års Nobelpris i fysik.
Under festlighederne sagde prismodtageren, at der var muligheden for en skabelse. – Forskningen har fået mig til at indse, at der findes en skabelse baseret på ordnede principper. Om det er Gud eller ej, er op til hver enkelt at beslutte sig for. Det handler om tro, ikke om hvad nogen ekspert synes, sagde George Smoot.
Journalisten Alexander Norén fra Sveriges Television der lavede interviewet, forklarede efterfølgende hvordan Smoot havde uddybet sit resonement efter, at kameraerne var blevet slukket. Smoot tror på Gud. Men han ville ikke bruge sin autoritet, og sige det i denne sammenhæng, forklarede Alexander Norén.
George Smoot døbte noget af sin banebrydende forskning som ”fingeraftryk fra skaberen”.
-nord