Konference om magtmennesker i organisationer

Selskab for Kristne Psykologer i Danmark arrangerer en konference 3. februar i København om magtmenneskets kendetegn, adfærd, og betydning for kirken og de kirkelige organisationer og hvordan man kan hjælpe ofrene.

Irene Rønn Lind fortæller om den ”pæne psykopat” og om ofrene for magtmennesker.

Magtmennesker i organisationer er et tabuiseret emne, selvom det er en alvorlig belastning for organisationen og ofrene for magtmennesket.
To erfarne i psykopat-studiet kommer med foredrag. Psykiater Heidi Hansen har lang erfaring med psykopater, bla. gennem 15 års ansættelse på Hersted Vester, hvor nogle af de værste psykopater afsoner fængselsstraffe. Psykolog Irene Rønn Lind har fordybet sig i, hvordan den ”pæne psykopat” ser ud og arbejdet med de mennesker, som er blevet ofre i mødet med magtmennesker i kirkelige organisationer. Irene Rønn Lind er bla. aktuel med bogen ”Forklædt – pæne psykopater og deres ofre” som udkommer på Credo Forlag i 2007.
-nord