Bogtema
Bogen ”Barndommens dal” er blevet en salgssucces

Med 600 solgte eksemplarer på én måned er bogen Barndommens dal af forfatteren Grethe Sørensen blevet en salgssucces. Bogen udkom i december måned på Forlaget Powerhouse.

Grethe Sørensen.

På kun én måned er over halvdelen af oplaget på bogen Barndommens dal blevet solgt, og fortsætter salget med samme fart, vil det første oplag snart være udsolgt, skriver Bibel og Missionscentret i Thisted i deres menighedsblad.
I bogen fortæller Grethe Sørensen sin livshistorie og om sin opvækst på et kristent børnehjem, hvor hun og andre piger blev udsat for seksuelle overgreb af hjemmets forstander.
Efter udgivelsen har bogen fået massiv medieopmærksomhed og også en stor opmærksomhed i lokalområdet ved Tarm/Skjern. Både Grethe Sørensen og Forlaget Powerhouse har fået mange tilbagemeldinger om, hvor stærkt et indtryk bogen har gjort på mennesker og samtidigt givet dem nyt håb for fremtiden.
Schwartz