Da skal vi kende …

Jakob Kofoed-Svendsens bog,
færdigskrevet af broderen
Peter Søes, er en bog med bid i.Er der noget så dejligt som opmærksomhed. Som nogen, der anerkender mine kampe og frustrationer og måske endda udviser forståelse og samhørighed? Med sin ærlighed og sine refleksioner giver bogen Da skal jeg kende os en sådan positiv opmærksomhed.Gennem fjorten korte og letlæste kapitler forsøger Jacob Kofod-Svensen og Peter Søes ikke bare at give os almindeligt frustrerede næsten-voksne en bedre forståelse af, hvorfor det kan være så svært med den åndelige vækst og trivsel. De når også at udfolde løsningen og udpege en retning for det videre liv med Gud.
Da Jakob-Kofod-Svensen omkom under tsunamien julen 2004, efterlod han sig en halvfærdig bog, som er blevet færdiggjort af Peter Søes og derefter udgivet. Bogen bærer selvfølgelig præg af disse sørgelige forudsætninger.

Rigtig gode pointer

Bogen fremstår derfor en smule retningsløs og ubearbejdet. Flere steder mangler udfoldningen af de forskellige tematikker et klart fokus og en tydelig rød tråd. Læseren må derfor være opmærksom på ikke at lade de gode pointer drukne i den lidt ustrukturerede og ufærdige form. Men denne udfordring til trods har bogen sine rigtig gode og anbefalelsesværdige pointer – pointer jeg efter gennemlæsningen ikke ville have været foruden!
Den er hurtigt læst – også for den uvante læser – og det er derfor den helt rigtige gave til den store 30 års fødselsdag!

Jacob Kofod-Svendsen og Peter Søes:
Da skal jeg kende
112 sider, 119,95 kr.
Logia/Lohse