Frikirker maner til ro i debat

FrikirkeNet opfordrer nu alle parter i konflikten på Nørrebro til at søge en forsonende tone.- Ord har magt og kan eskalere en konflikt, og derfor har alle et ansvar for at tale med respekt til og om hinanden.
Sådan lyder det i en udtalelse fra FrikirkeNet, som også er sendt til TV2 News. FrikirkeNet opfordrer både Ruth Evensen, de autonome unge og medierne til at søge en forsonende tone i konflikten mellem Faderhuset og de unge fra Ungdomshuset.
– Selvom Faderhuset ikke er medlem af FrikirkeNet, vil vi dog opfordre Ruth Evensen til en mindre konfronterende stil. Det handler efter vores opfattelse ikke om at vinde en sag, men om at bevare et godt forhold til mennesker, lyder det i udtalelsen.
Frikirkenet oplyser til Udfordringen, at de har været i kontakt med Ruth Evensen og er klar over, at medierne også fordrejer udtalelser og selv er interesserede i at skabe konflikter.
I øvrigt mener Frikirkenet, at Københavns Kommune har et stort medansvar i hele konflikten.
Schwartz