Fuldfør byggeriet af DR

Afskedigelserne af 300 medarbejdere på Danmarks Radio får indflydelse på kvaliteten af radio og tv, siger KLF, Kirke & Medier.– Det er uacceptabelt, at DR afskediger så mange medarbejdere. For det kommer til at berøre kerneværdierne i begrebet public service og kvaliteten i DR, siger Finn Andersen, Direktør i KLF, Kirke & Medier, som reaktion på fyringsrunden på landets største public service mediehus.
– 2/3 dele af afskedigelserne relaterer til de mange ønsker i det seneste medieforlig. Det er sørgeligt at se på, hvordan politikerne, der vedtog byggeriet for at sætte fart i Ørestaden, løber fra forpligtigelserne bagefter.
Man begynder heller ikke at bygge en Storebæltsbro eller en motorvej og stopper på halvvejen! Når det offentlige sætter byggerier i gang, så SKAL byggeriet gennemføres. Også når det gælder public service, slutter direktør Finn Andersen.
-nord