Venlig håndbog i livet

To norske præster har skrevet en fin bog om selvududvikling og livskvalitet – „en mentalhygiejnisk manual“, som den også bliver kaldt i denne anmeldelse.Du er, hvad du spiser, hedder det sig. Og det har selvfølgelig sin rigtighed. Men lige så uomgængeligt er vi i høj grad også, hvad vi tænker, og det er præcis til denne pointe, at to norske præster – Karsten Isachsen og Per Frick Høydal – knytter an i deres bog med den venlige titel: I al fortrolighed.Det handler om livs-historier – dem, vi selv skriver. Hvordan vi opfatter vore liv, bestemmer vore liv. „Det vigtigste her i livet er nu engang ikke, hvad jeg føler, men hvad jeg tænker om det, jeg føler“, siger forfatterne. 
Vi kan vælge at tænke positivt, dvs. se den positive vinkel i en i øvrigt negativ situation, og dermed påvirke vort liv i en god retning. Den, der har problemet, har også løsningen.
Det er en kristen håndbog i bedre livsmønstre. En mentalhygiejnisk manual, hvor alle kan være med. En perlerække af lige dele opbyggelige og opmuntrende tanker, underbygget med faktuelle eksempler fra hverdagen.
Tag denne bog i hånden – og bliv mere trænet i kunsten at kysse din hverdag og gribe dét liv, der er dit.
Tak til forlaget for en fin, lille udgivelse.
 
Karsten Isachsen & Per Frick Høydal:
I al fortrolighed
175 sider • 168 kr.
Unitas.