32.000 kroner til FrikirkeNets skoleprojekt

Pinsekirkernes SommerCamp har doneret 32.000 kroner til FrikirkeNets arbejde med at informere om frikirker i de danske skoler.FrikirkeNet har en skolegruppe, som blandt andet arbejder med at komme i en positiv dialog med skolebogsforlag og skoler i Danmark omkring frikirker. Gruppen arbejder også med at sondere terrænet for en ny kirkelig hjemmeside for teenagere og unge.
For nylig fik initiativet et håndslag fra FrikirkeNets bagland. Pinsekirkernes SommerCamp donerede 32.000 kroner til gruppens arbejde. Pengene stammer fra en indsamling, man foretog på SommerCamp for en halv snes år siden, som skulle gå til en såkaldt JIM-kampagne (Jesus I Mig, et engelsk koncept, red.) – men kampagnen blev af mange årsager aldrig gennemført. Pengene stod stadig på kontoen, og arbejdsgruppen for SommerCamp besluttede, at beløbet skulle overføres til FrikirkeNets skolegruppe.
Domino