Indisk præst gennembanket for åben skærm

INDIEN – Foran rullende kameraer blev den indiske præst Walter Massey gennembanket af hinduistiske ekstremister. Episoden blev senere vist på flere lokale tv-kanaler.Indiske kristne er oprørte, efter at en præst den 29. april blev gennembanket for åben skærm. Pastor Walter Massey blev opsøgt i sit hjem af en gruppe på 20-25 hinduer, som slog ham med jernstænger og stokke, fortæller Åbne Døre.
Hele episoden blev filmet af et tv-hold og kort tid derefter vist på adskillige lokale tv-kanaler. Efter pres accepterede politiet at rejse sag på baggrund af episoden, men angriberne er endnu ikke identificerede, på trods af at hele episoden har været vist på tv.
– Indiske kristne oplever i stigende grad modstand og forfølgelse fra ekstremistiske hinduer, skriver Åbne Døre i deres nyhedsbrev. – Samtidig ser det ud til, at de lokale myndigheder tager parti til fordel for hinduerne og tillader, at der rejses falske anklager mod præster for ”tvangsomvendelser”.
– mibo