Jessie Daniels

Tøserock for vildt – hvis der ikke var fest før, så bliver der det, når du sætter Jessie Daniels på.Den kun 18-årige New Yorker pige Jessie Daniels formår virkelig at sætte gang i tingene med sit debut-album.
Jessie Daniels er vokset op i en italiensk katolsk familie. Hun har som mange andre unge stjerner startet med at optræde tidligt. Hun har således været med i en stribe film og reklamer, men det var musikken, der var hendes kald.
Derfor besluttede Jessie at satse på musikken i stedet for at tage på high school.
Hvis man spørger mig, var det bestemt ikke noget dårligt valg. Hendes debut-plade er så fed! Det er tøserock, så det batter! Stilmæsssigt minder hun om Avril Lavigne, så hvis du kan lide hende, går du ikke galt i byen ved at købe Jessies plade.
Jessie er medforfatter til alle sangene, og det er hun bestemt sluppet godt fra. Både teksterne og melodierne er super stærke, man kan have svært ved at forstå, at Jessie kun er 18 år.
Ja, jeg kan lige så godt melde ud, jeg elsker denne plade, og jeg glæder mig til at sætte den på hjemme i min stue og danse og skråle til den!
Annika