Lækker tilbedelse fra fælleskirkelig lovsangsaften

”All honour” er en live-cd fra noget, der hedder Youth Church. Den er optaget i Hillerød til en lovsangsaften den 26. november 2006. Den starter lidt Hillsongs-agtigt. Samme rytmik og instrumentsammensætning. De fleste numre er blød rock. De to første er dog de hurtigste. De næste går ind i en lidt dybere tilbedelse. Noget af det, der er rigtig spændende ved den her cd er, at det kun er deres egne sange, de har indspillet. Der er ikke en masse gamle, sikre numre. De har taget springet og gennemført at lave deres egen cd. Og det virker. Resultatet er, at vi har fået en sand skat på gaden af stærke lovsange på såvel dansk som engelsk. Hvilket er en rigtig fed mix, hvis man er familiær med begge sprog.
Til indspilningen har de fået assistance af violinisten David Goncharov, som spiller med på et par meget smukke og stærke sange.
Youth Church er ikke noget, jeg tidligere har hørt om, så jeg smuttede ind på deres hjemmeside for at se, hvad det var for noget. Her er, hvad de skriver om sig selv:
Youth <>< Church er en tværkirkelig ungdomsgudstjeneste, som bliver afholdt en gang om måneden (som regel den sidste søndag).
Formålet er at samles om vores fælles tro på Jesus Kristus.
Vi vil fokusere på Ham, og ikke vores forskelligheder!
Vi ønsker at være fælles om at komme til at brænde endnu mere for Jesus!
Samtidig er håbet også at skabe et forum, hvor man som ikke-kristen kan få lov at opleve troen levet ud blandt unge, og på den måde fjerne nogle af de almindelige fordomme.
Lill-Britt Johansen