SMS-andagter hitter

Inden IMs SMS-andagter overhovedet er markedsført, har 1000 brugere opdaget servicen.Indre Mission (IM) er nået op over 1000 SMS-andagts-modtagere, selvom pr-arbejdet slet ikke er gået i gang. 15-årig pige sender andagterne ud til alle brugere.

15-årige Rakel og hendes far
Henrik Dideriksen er ankermænd.

– Jeg havde selv sat som mål, at vi skulle nå 1000 i løbet af år 2007. Men siden vi startede med SMS-andagterne ved årsskiftet, er der kommet 1000 tilmeldinger. Så vi har altså nået målet i løbet af 3½ måned, smiler Henrik Dideriksen begejstret. Han er tovholder for IMs andagtstjeneste til mobiltelefoner, og hans datter Rakel på 15 år har sendt SMS-andagterne hver dag og kodet telefonnumrene ind, når folk tilmelder sig eller framelder sig.

Altid andagt i lommen

– Det er da dejligt, at så mange løber rundt med en ”andagtbog” hele tiden, om de så er i skole, på arbejde eller på gåtur, så har mange af dem jo deres mobiltelefon med sig. Ja, vi kan også sige, at de har dele af Bibelen med, fordi der ofte er bibelvers i SMS-andagterne. Måske det også er en god mulighed for at vidne om Jesus ved at sige: ”nu skal du lige høre den SMS, jeg har fået”, fortæller IM-missionæren fra Esbjerg.
– Det er genialt, at det er gratis at modtage SMS-andagterne, så der ikke er nogen, som skal bruge penge på det. Det, at den bare kommer, når man er tilmeldt, gør, at mange flere får en kort andagt hver dag, fortæller han.
SMS-andagten er primært tiltænkt junior og teenagere, som kommer i kristne klubber. Men der er modtagere i aldersgruppen 10 – 75 år pga. det enkle og letforståelige sprog.
– Det er især folk, der kommer i kristne sammenhænge, som bruger tjenesten. Men der er også nogle, der ingen kirkelig baggrund har, som har læst dem, det ved jeg pga. nogle reaktioner fra modtagere.

Evighedsbetydning

SMS-andagterne er en underafdeling af telefonandagten/netandagten.dk, der har en ny 2 minutters andagt hver dag med en ny andagtsholder hver uge. Den er åben hele døgnet og har fuld anonymitet. Her er ca. 600 lyttere hver dag, altså omkring 200.000 om året.
– Det er skønt, at vi får lov til at holde andagt for så mange lyttere og læsere. På sigt får det evighedsbetydning for nogle og er med til at holde mennesker brændende for Jesus, slutter Henrik Dideriksen.

Du kan tilmelde dig SMS-andagten gratis på tlf. 26 230 999 og høre telefonandagten på 70 300 150 eller på netandagten.dk