Ny kvindelig præst i Holstebro Pinsekirke

Efter længere tid uden en fast præst er 28-årige Mette Villerup nu indsat som præst i Holstebro Pinsekirke. Samtidig har kirken fået en ny ledelse med fire kvinder og to mænd.Mette Villerup er på et menighedsmøde enstemmigt blevet valgt til at være Holstebro Pinsekirkes nye præst. Kirken har i en længere periode været uden en fast præst, men Mette Villerup har siden 2004 været ansat som ungdomspræst og har i det sidste år varetaget en stor del af præstefunktionen. Hun er uddannet lærer og er kendt af mange unge i Holstebro som initiativtager og drivkraft bag Projekt 180, som denne sommer går ind i sit femte år. Projekt 180 er først og fremmest ferieaktiviteter for fuld skrue for unge i et socialt belastet boligkvarter i Holstebro. Sammen med valget af Mette Villerup som præst får Pinsekirken også fornyet og udvidet sit lederskab. Fire kvinder og to mænd fra kirken er blevet valgt til at lede kirken sammen med den nye præst.
Domino