Lydighed i fokus på sommercamp i Thisted

For andet år i træk holder kirkenetværket “Connections Danmark” en sommercamp i Thisted. Det sker i dagene 23.-27. juli.“Lydig mod den himmelske vision” er temaet for dette års sommercamp, når kirkenetværket Connections Danmark holder sommercamp i Thisted fra den 23. – 27. juli.

Kim Torp er vært for sommercampen i Thisted.

– Vi ønsker både som enkeltpersoner og som menigheder at være lydige mod den himmelske vision, som Gud har givet os. Så denne uge skal ses som en udfordring, opflamning og opmuntring til at forfølge den himmelske vision for vore liv, familie og kirke, siger pastor Kim Torp, som er vært for sommercampen i Thisted.
– Vi tror, at Gud vil give os en ny fylde og overraske os denne uge.
Bag sommercampen står kirkenetværket “Connections Danmark”, som består af Bibel- og Missionscentret, Thisted, Kristent Center MidtVest, Holstebro, KirkeCentret, Randers, Ølgod Menighedscenter, Livets Kilde, Esbjerg, Frikirken i Varde samt Din Kirke, Sønderborg.

Passioneret taler

Årets hovedtaler er Lovel Bent fra London. Til dagligt er han ledende pastor i ”New Life Assembley’s” engelske netværk af kirker. Han er også leder for Connections i England og medlem af Connections internationale apostolske team.
– Lovel Bent er en taler, der fanger tilhørernes opmærksomhed med sin personlige kærlighed til Ordet og dybe passion for Guds Rige, fortæller Kim Torp, der også selv er blandt talerne. Derudover kommer Ray Booth fra England.
Campen byder også på seminarer om sex & samliv, lovsang, dæmonuddrivelse og helbredelse samt et åbent lederseminar. Endvidere vil der være en aften for ”singler” med undervisning og hygge.
Heller ikke de yngre deltagere vil blive svigtet. Der vil hele ugen være arrangementer og møder for børn og unge, hvortil der er inviteret gæsteprædikanter samt et band fra England.
Schwartz