Konference for sjælesørgere og ledere

Ray Andrews arbejder for organisationen Abiding Life Ministries. Til august kommer han til Danmark for at holde to konferencer med overskriften ”Liv i Overflod”.Konferencerne, som finder sted den 16.-18. august i Aalborg og 23.-25. august i København, henvender sig især til sjælesørgere, præster og ledere, men også andre vil få stort udbytte af at deltage.
Mange kristne kæmper sig gennem livet og må gang på gang se sig besejret af synd, dårligt selvværd og dårlige vaner. Sår fra fortiden, indgroede tankemønstre og forvrængede opfattelser af Gud står tit i vejen, så vi ikke lader Gud komme til. Det budskab, Ray Andrews forkynder, er, at Gud allerede har givet os alt, hvad vi har brug for, i Kristus, og at alt, hvad vi behøver at gøre, er at opgive vores egen stræben og give Gud lov til at forvandle os.
Ray Andrews bor i Australien sammen med sin kone Cathie. De virkede i 20 år som præstepar i en kirke, men arbejder nu på fuld tid med Abiding Life Ministries. Han har også en ph.d.-grad i rådgivningspsykologi og har mange års erfaring med rådgivning og terapi. Arrangører er en uafhængig gruppe af præster og lægfolk i samarbejde med Lindehøj Kirke og Oase Nordjylland.
Schwartz