Vidnesbyrd i sang

Ny cd fra LogosMedia indeholder sange, som har haft særlig betydning for 15 enkeltpersoner i Luthersk Mission.De 15 personer er overvejende ansatte – eller tidligere ansatte i missionsforeningen. Hver har de valgt en sang, og valget begrunder de ganske kort i det medfølgende teksthæfte, hvor sangteksterne også er trykt.
Der er også adskillige solister om at synge de 15 sange, og ikke alle gør det lige godt. De musikalske arrangementer veksler mellem det ret traditionelle og det let rytmiske. Akkompagnementet til en af sangene bryder jeg mig dog slet ikke om: „Den kærlighed som Gud har vist“ ligger efter min mening betænkelig tæt på larm, rent ud sagt.
Det er i øvrigt en rimelig varieret samling af sange, der bydes på – en god blanding af gammelt og nyt, kendt og mindre kendt: „På nåden i Guds hjerte“, „Hvo vil mig anklage“, „Jeg behøver dig, o Jesus“ (til Jens Lomborgs nye melodi), „Guds barn jeg er“ og „Vær du mig nær“, for blot at nævne nogle stykker.
Altså en ok vidnesbyrd-cd.
NJV

Kernesange for Luthersk Mission
59 min. • 148 kr.
LogosMedia