Årsmøde i Sudanmissionen

Den folkekirkelige missionsorganisation Sudanmissionen inviterer i weekenden 25. og 26. august til årsmøde på Haslev Udvidede Højskole.

Steen Skovsgaard

Årsmødet begynder lørdag om formiddagen med temaet ”Udfordringer i mission” med bl.a. sognepræst Jesper Oehlenschläger og HorneXplorer.
Lørdag er der repræsentantskabsmøde for alle interesserede og drøftelser af Sudanmissionens arbejde i Danmark, Mellemøsten og Afrika. Biskop Steen Skovsgaard taler om ”Evangeliet til muslimerne”, og der er indslag med unge danskere, som har deltaget i sommerens projektrejse ”African Adventure” til Nigeria.
Børne- og ungdomsorganisationen Afrika InTouch arrangerer i weekenden aktiviteter for børn, og de unge har et selvstændigt program.
På årsmødet kæmper fire kandidater om tre ledige pladser i Sudanmissionens bestyrelse. Det er statskundskabsstuderende Kirstine Andersen, Birkerød, sygeplejerske Anna Grethe Møller, Viborg, cand. scient. og leder af Indre Missions tværkulturelle arbejde Morten Terp Randrup, København og faglig konsulent Bent Storbjerg, Herning.
Valgkampen føres bl.a. på Sudanmissions hjemmeside. Er man forhindret i at deltage i årsmødet, er det muligt at brevstemme. Brevstemmerne skal sendes til Sudanmissionens kontor senest fredag den 17. august.
Tabita