Ny husmenighed i Holsterbro

Lene og Torben Søndergaard har startet en ny husmenighed i Holstebro.

Torben og Lene Søndergaard

Det første møde blev holdt i september sidste år i parrets hjem i Holstebro, hvor kun to unge drenge mødte op.
I dag mødes omkring 13-15 voksne i den nye husmenighed, og der er stadig fremgang og vækst.
Parret fortæller, at visionen om opstart af husmenighed for alvor begyndte at vokse, efter at Torben havde været på Færøerne i februar sidste år. Lene og Torben fik også besøg af Steve og Marilyn Hill fra Canada, som fortalte om menighedsopbygning. Lene og Torben siger, at da de tog skridtet og startede husmenigheden, fik de i de første tre uger tre profetiske ord i tre forskellige byer. Det så de som en bekræftigelse på, at det var Guds vilje for dem at starte husmenigheden.
Husmenighedsarbejdet er en del af organisationen ”Oplev Jesus” som Lene og Thomas Søndergaard også er aktive i.
Tabita