Bibelselskab registreret i Nepal

NEPAL – Regeringen i Nepal har godkendt registreringen af landets bibelselskab. Det er et konkret resultat af, at landet nu er blevet en sekulær republik efter at have været et hinduistisk kongedømme. Kirkeledere i Nepal har i mange år prøvet at få bibelselskabet offentligt godkendt. I mellemtiden har man levet under de samme trusler om forfølgelse og chikane fra myndighederne, som mange kirker og kristne har oplevet.
Det nepalesiske bibelselskab har mange projekter i gang. De vil blandt andet revidere Bibelen på nepalesisk, udvikle et lyd-testamente og udarbejde bibler for synshæmmede.
Med den officielle godkendelse fra de nepalesiske myndigheder kan bibelselskabet nu søge medlemskab i De Forenede Bibelselskaber (UBS). En paraplyorganisation med 145 medlemmer.
-KPK