Casting Crowns – The altar and the door

Nyt storslået album fra succesbandet Casting Crowns!Casting Crowns er stadig jordnære, på trods af verdenssucces med over 2½ millioner solgte CD’er og flere Grammys, bl.a. 2 x ”GMA DOVE Awards” som årets band 2007 og årets sang ”Praise you in the storm.”
Bandet er ikke i tvivl om, hvad de står for, og hvor de er på vej hen.

”The altar and the door” er endnu et fantastisk album med 10 velproducerede moderne pop/rock numre, som ikke går på kompromis med budskabet om håb og tilgivelse.
– Det har aldrig handlet om at producere musik for musikkens skyld, men som en kanal til at få budskabet ud, siger Mark Hall, forsanger og ungdomspastor.
Casting Crowns planlægger i øjeblikket ”The altar and the door tour”, som forventes at blive en stor succes, efter at debut-radiosinglen ”From East to West” hittede i USA.
Teksterne er ikke bare populære floskler.
Albummets titel tegner et billede af, at vi ofte har svar på alt ved alteret – men hvad gør vi for at føre det ud i praksis, når vi nærmer os døren ud ad kirken?
På nummeret ”What this world needs” dæmpes musikken, og unge kommer med bud på, hvordan troen på Jesus gør en forskel.
Numrene har den sprøde og varme Casting Crowns rockklang med masser af guitar-drive. Bandet beriger lydbilledet med klaver, harmonika, organ og strygere. Hvert nummer har sin historie og sit musikalske udtryk fra hjertet.
– CD’en kan derfor høres igen og igen. Tilbage er der kun at sige: køb ”The altar and the door”, og bliv inspireret til at gøre en forskel!
Tabita