Randy Stonehill Edge of the World

I 1970 blev guitarist og sanger Randy Stonehill kristen efter at have lært ”countrymusikkens Grandfather” (Countrymusikkens bedstefar) Larry Norman at kende.
Randy Stonehill blev hurtigt kendt for sine ærlige sange om tro, håb, glæder og sorger. I over 30 år har Stonehill skrevet historie med sin folk-rock musik, der sammenlignes med Bob Dylan og John Lennon.
Stonehills seneste album fra 2002 tager lytteren med på en rejse ud ad den lange country road til kanten af verden; ’Edge of the World.’ Lyden er den velkendte åbne og varme country klang fra 70’erne med Stonehills gribende akustiske guitar i spidsen. På albummet samler Stonehill for første gang de store 70’er navne og gamle venner, Larry Norman, Phil Keaggy, Russ Taff, Sara Groves m.fl. i nummeret ’We were all so young’. Ét nummer hvor sangerne ser tilbage til pionerdagene og Russ Taff synger:
“It was rock and roll about the gospel Truth. And it caused a stir that was front-page news. And we quickly learned that you can’t please everyone.”
Et kig i bakspejlet får lytteren til at tænke over livets op og nedture. Sangerne konkluderer, at pladekontrakt og popularitet ikke var alt.
– Må ’The Edge of the World’ minde os om, at værdsætte fællesskabet med Gud og dele denne kærlighed med andre, siger Randy også kaldet ”Onkel Stonehill,” der synger til børn af alle aldre. De trofaste fans har nu deres egne børn med til koncerterne.
Randy Stonehill har taget endnu et pionerskridt med det 18. og måske bedste album nogensinde: ’Edge of the World’ – en klassiker, der er kommet for at blive.
Tabita