LO-sekretær vil have bederum

NORGE – Førstesekretær i Norsk LO Ellens Stensrud taler for bønnerum på alle norske arbejdspladser.I norsk LO mener man, at der burde være bederum – også for kristne – på alle arbejdspladser, hvor medarbejderne ønsker det.
– Bederum er godt! Jeg mener, at det burde være på enhver arbejdsplads, hvor muligheden findes og de ansatte udtrykker ønske om det. Sådan udtaler førstesekretær i LO Ellens Stensrud i en artikel kaldet ”Jesus i arbejdslivet”, der for nylig blev trykt i bladet ”Kristne Arbejdere”.
– Jeg er overbevist om, at dem, der tror på en god og retfærdigt dømmende Jesus, som er der for os, også får styrke til at tåle mere af det høje tempo og pres, som er i store dele af arbejdslivet, udtaler Ellens Stensrud, der mener at norske arbejdstagere har brug for den støtte, Jesus kan give, på forskellige områder.
-KPK