Skandinavisk Børnemission – nu også i Afrika

ZAMBIA/MOLDAVIEN – Skandinavisk Børnemission har fordoblet antallet af lande, man arbejder i fra to til fire.Organisationen Skandinavisk Børnemission (SBM) sender hjælp til dobbelt så mange lande som hidtil. Ud over Ukraine og Filippinerne arbejder organisationen nu også i Moldavien og Zambia.
– Det er med glæde og stolthed, at vi kan meddele at Skandinavisk Børnemission i år 2007 har fordoblet antallet af virksomhedslande fra dagens to til fire, udtaler organisationens svenske leder Bo Wallenberg, ifølge SBM’s Nyhedsbrev.
Et af de nye projektlande er Zambia. Og det er første gang Skandinavisk Børnemission rækker ud med hjælp til det Afrikanske kontinent. Det sker i samarbejde med PMU (Pinsemissionens udviklingssamarbejde) og Europaportens Pinsekirke i et eksisterende uddannelsesprojekt, som går ud på at sprede information for at forebygge HIV og Aids.
I Moldavien, som er det andet nye land, der modtager hjælp, vil SBM støtte et eksisterende projekt, hvor en ung missionær dagligt giver et måltid mad til 24 børn, hvoraf han huser 9.
-mibo