Beder for buddhistiske munke

MYANMAR/BURMA: Den Anglikanske Kirke i Myanmar opfordrer til bøn for de buddhistiske munke, som går foran i demonstrationerne mod det diktatoriske styre.Lederen af Den Anglikanske Kirke i Myanmar (Burma) har sagt, at han beder meget for landet nu, hvor tusindvis af buddhistiske munke er gået på gaderne i protest mod landets diktatoriske styre.
– Vi beder om fred og for landets fremtid, sagde den anglikanske ærkebiskop Samuel San Si Htay til nyhedsbureauet ENI i sidste uge. Han fortæller desuden, at han holder jævnlige møder med Den Katolske Kirke om den tilspidsede situation.
Samtidig roser lederen af organisationen Christian Conference of Asia, Pwawate Khid-Arn, de buddhistiske munke for deres positive rolle i at hjælpe folket med ”at overvinde de umenneskelige forhold, som de har været underlagt i lang tid”.
-mibo