Ny formand i Vejle Frimenighed

Den nystartede Vejle Frimenighed har valgt Kent Skovgaard som sin første formand.Kent har bl.a. en fortid i Århus Valgmenighed og Kærnehuset i Vejle. Derudover har han også erfaringer med husmenighed. Igennem flere år har han haft visionen om at starte en frimenighed på Vejle-egnen. Kent er musikalsk og fungerer i forvejen som lovsangsleder i Vejle Frimenighed.
Sammen med sin familie bor han i Grejs lidt uden for Vejle og arbejder til daglig med IT.
Vejle Frimenighed holdt sin først gudstjeneste i februar i år. Lige nu kigger menigheden efter større lokaler i Vejle, da de nuværende rammer er fyldt ud. Den 2. december holdes der en officiel indvielse af menigheden, hvor alle er velkomne til at komme og deltage. Pastor Ole Skjerbæk Madsen vil ved den lejlighed indsætte menighedens to præster.
Schwartz