Ny landssekretær i MAF Danmark

MAF Danmark har ansat den 37-årige Øjvind Thomasen som landssekretær.
Øjvind Thomasen, Aalborg, er uddannet bioanalytiker og erhvervspilot. Siden 1999 har han været engageret i MAF bl.a. gennem bestyrelsesarbejde. MAF Danmark har også valgt en ny formand. Det er Arne Puggaard, Allerød. Han har i 6 år været leder af MAF Danmarks landskontor og har et indgående kendskab til MAFs internationale arbejde. Bl.a. har han besøgt og produceret informationsmateriale på flybaserne i Bangladesh, Cambodja, Tanzania og Uganda. Han har endvidere arbejdet med organisationens information og fundraising, og er redaktør af det skandinaviske magasin ”Flight Mission”.
Med flytransporterne ud til isolerede områder i den tredje verden er MAF med til at give evangeliet vinger.
Schwartz